Emine Erdoğan'dan Regaip Kandili paylaşımı

Gündem Haber Giriş: 11.01.2024 18:24 Son Güncelleme: 11.01.2024 18:25
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı. Emine Erdoğan'dan Regaip Kandili paylaşımı

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Regaip Kandili paylaşımında bulundu. Erdoğan'ın açıklaması şu şekildedir:

"Ülkemiz, milletimiz ile tüm İslam aleminin Regaip Gecesi ve üç ayları mübarek olsun. Bu kutsal gecenin bereketi, tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Dualarımızı, özellikle Filistinli kardeşlerimiz ve tüm mazlumlar için birleştiriyor, Allah'ın bu duaları kabul buyurmasını diliyoruz.

Filistin'de yaşanan zorluklar ve diğer mazlum coğrafyalardaki acılar karşısında yüreklerimiz burkuluyor. Bu Regaip Gecesi, tüm dünyada barış, adalet ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmalıdır. Ümit ediyoruz ki, dualarımızın yankısı, insanlık için daha iyi bir gelecek inşa etme çabalarına destek olur.

Mübarek Regaip Gecesi, barışın, kurtuluşun ve huzurun müjdecisi olsun. Bu anlamlı gecenin, insanlık için bir dönüm noktası olmasını temenni ediyor, tüm İslam aleminin ve milletimizin bu mübarek zamanı en güzel şekilde değerlendirmesini diliyorum."

Kaynak: AA