Berkan Kutlu Galatasaray'a geri döndü

Spor Haber Giriş: 12.01.2024 12:15 Son Güncelleme: 12.01.2024 12:16
Galatasaray sezon başında Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu geri çağırdı. Milli futbolcu, önümüzdeki günlerde takıma katılacak. Berkan Kutlu Galatasaray'a geri döndü

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, öncelikli olarak sol bek ve orta saha transferi yapmayı planlıyor. Kulüp, transfer listesinde yer alan oyuncuların yanı sıra başka takımlara kiralık gönderdiği futbolcuların durumunu da yakından takip ediyor.

Bu kapsamda, sezon başında İtalyan ekibi Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu geri çağırdı. 25 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki günlerde takıma katılacak. Berkan Kutlu, yaz transfer döneminde 250 bin euro karşılığında Genoa'ya kiralanmıştı. Ancak İtalyan ekibinde 8 maça çıkmasına rağmen gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Galatasaray formasıyla daha önce 84 karşılaşmaya çıkan Berkan Kutlu, bu süreçte bir kez fileleri havalandırmıştı. Kulüp, Berkan Kutlu'nun dönüşüyle birlikte takımın güçlenmesini hedefliyor. Transfer çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, taraftarlar ise "Yuvana hoş geldin @iamberkankutlu!" mesajıyla sevinçlerini dile getirdi.

Kaynak: TRT SPOR