AK Parti'nin Ankara adayı pazar günü belli olacak

Gündem Haber Giriş: 12.01.2024 14:29 Son Güncelleme: 12.01.2024 14:30
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin adaylarını açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti'nin Ankara adayı pazar günü belli olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada geçtiğimiz pazar günü İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirler ve illerin açıklamalarını hatırlattı. Bu hafta pazar günü de Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacaklarını belirten Erdoğan, "Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü inşallah Ankara merkezli olarak, büyük ihtimalle ATO Kongre Salonu'nda bu toplantımızı yapacak, yine büyükşehirlerle kalan illerimizin açıklamasını gerçekleştireceğiz." dedi.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptıkları görüşmeyi de değerlendirdi. "Cumhur İttifakı olarak başından itibaren gayet samimi bir havada neler yapabiliriz konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığımız görüşmelerde geldiğimiz noktayı değerlendiriyoruz. Devlet Bey'le dün gerçekleştirdiğimiz görüşme de bu çerçevede oldu. Manisa ve Mersin'de büyükşehir olarak MHP'nin güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Bu kapsamda büyükşehir adayı ve ilçeler üzerindeki çalışmalarını kararlılıkla yürüttüklerini ifade etti. Diğer büyükşehirlerde de Cumhur İttifakı olarak aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlarımız, güçlü bir işbirliğiyle, emin adımlarla ilerleyerek, karşı yakadaki rakiplere beklemedikleri bir hüsran yaşatacaklarına olan inançlarını vurguladı."

Kaynak: TRT Haber